Imatge d'arxiu del diputat d'Alternativa per Alemanya Frank Magnitz
Imatge d'arxiu del diputat d'Alternativa per Alemanya Frank Magnitz
Alemanya

Brutal agressió contra un diputat de la ultradretana Alternativa per Alemanya

Frank Magnitz està hospitalitzat després de rebre una pallissa per part d'uns encaputxats a la ciutat de Bremen

Actualitzat

Un diputat del partit d'ultradreta Alternativa per Alemanya (AfD), Frank Magnitz, ha resultat ferit greu després de ser atacat aquest dilluns per diversos encaputxats a la ciutat de Bremen, situada al nord-est del país.

L'atac es va produir al voltant de les cinc de la tarda prop d'un teatre situat a la plaça Goethe. Segons ha informat AfD, els atacants haurien colpejat el diputat "fins a deixar-lo inconscient i donar-li diversos cops al cap quan ja estava a terra".


Advertència: Al final d'aquesta notícia podreu trobar la imatge de Frank Magnitz després de l'agressió. Pot ferir la sensibilitat dels usuaris


Arran del succés, la policia de la localitat busca alguns testimonis que es trobessin en el lloc dels fets, ja que no descarten que hi hagi un rerefons polític en l'agressió.

 

 

Polítics alemanys condemnen l'agressió

El portaveu del govern alemany, Steffen Seibert, ha estat un dels primers que ha condemnat l'atac contra Magnitz a través de Twitter:

 

 

També ho ha fet la líder dels socialdemòcrates, Andrea Nahles, que ha condemnat la brutal agressió i la utilització de la violència:

"L'AfD és un enemic polític de la nostra societat tolerant i pacífica, però aquell que combat al partit i als seus polítics amb violència està traicionant els valors i posa en perill la nostra convivència.

 

El dirigent dels verds Cem Özdemir també ha expressat el seu rebuig contra qualsevol tipus de violència i espera que els agressors siguin condemnats com més aviat millor.

Tot i això, el partit d'ultradreta ha anunciat que "observarà amb atenció els socialdemòcrates i els verds,que donen suport als 'antifas' i els seus atacs."

Diversos atacs en poc temps

Fa setmanes que algunes instal·lacions d'Alternativa per Alemanya han estat atacades, com l'explosió que es va produir a l'oficina del partit a Döbeln i a altres centres d'AfD situats a l'estat federat de Saxònia.

 

La imatge de Magnitz que Alternativa per Alemanya ha distribuït:

 

ARXIVAT A:
AlemanyaExtrema dreta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut