Primer pla de l'intèrpret i ideòleg de la comèdia dramàtica 'Immortal', Bruno Oro, durant la presentació de l'obra, el 28 d'…
Primer pla de l'intèrpret i ideòleg de la comèdia dramàtica 'Immortal', Bruno Oro, durant la presentació de l'obra, el 28 d'agost de 2018 (horitzontal)

Bruno Oro encarna una trentena de personatges colpits per la vida eterna en la nova comèdia dramàtica 'Immortal'

ACN Barcelona.-L'actor català Bruno Oro es desdobla en una trentena de personatges d'un futur on la gent viu eternament en la nova comèdia dramàtica 'Immortal', que s'estrenarà el 12 de setembre al Club Capitol. Escrita i dirigida per Marc Angelet i Alejo Levis, l'obra situa l'espectador en un hipotètic món mancat de límits temporals on regna la immortalitat des de fa 300 anys. Els diversos personatges que trepitjaran l'escenari de la mà del polifacètic Oro s'enfrontaran des de diverses perspectives al do de la vida eterna, plantejant al públic si realment està preparat per ser immortal i no témer mai més la mort.

Des del futbolista que vol acabar amb un Leo Messi de mil anys perquè segueix sent imbatible, fins a la mateixa Mort, que està patint una crisi existencial i manté diàlegs amb la Vida, passant per un publicista que va al Vaticà a vendre una campanya perquè aquest torni a guanyar fidels en un món on la religió ha perdut el seu sentit. Aquests són només alguns dels personatges que encarna Oro en futur on hi ha parelles que ja celebren les "bodes d'uralita".En l'obra, Oro interactua amb gravacions d'àudio i projeccions i juga constantment amb els elements ocults darrere d'una cortina de tires elàstiques que permet transparències i atorga molta agilitat a les escenes.El dramaturg Alejo Levis ha posat en valor en la presentació d'aquest dimarts el caràcter còmic de l'espectacle, produït per Hause & Richman, i ha negat que es tracti d'una sèrie de "gags" o un "monòleg a l'ús". En aquest sentit, Oro ha apuntat que l'obra, lluny de ser una "comèdia fàcil", tracta amb intel·ligència i profunditat el tema de la mort des del seu concepte contrari, l'eternitat, i convida l'espectador a la reflexió. L'actor ha reconegut, a més, que 'Immortal' l'ha ajudat a reconciliar-se una mica amb la mort i la considera "un dels personatges més entranyables de l'obra".El director Marc Angelet ha expressat que aquest espectacle és "molt Bruno" i que seria impossible fer-lo sense ell. En la mateixa línia, Alejo també ha valorat positivament la feina de l'actor català i ha assegurat que "compon molt bé els personatges", quelcom que li estalvia excessius canvis de vestuari i accessoris en les seves interpretacions.

Anar al contingut