Després de sis anys tornen "Bruce Springsteen" i la E Street Band amb un nou disc
Portada del disc "A letter to you", de Bruce Springsteen

Bruce Springsteen i l'E Street Band es retroben en el nou disc, "Letter to you"

El disc, el primer que graven plegats després de sis anys, es va enregistrar en quatre dies i conté dotze cançons, tres d'escrites fa 50 anys

Actualitzat

Els fans de Bruce Springsteen ja poden comprar el nou disc, "Letter to you", el primer amb la E Street Band en sis anys, i un documental homònim que captura l'experiència de l'enregistrament el novembre passat.

Fins ara ha publicat dos senzills d'aquest nou disc: "Ghosts" i el tema de títol homònim, que indiquen el moment creatiu i vital que travessa el músic nord-americà.

Aquest nou àlbum apareix poc més d'un any més tard del disc "Western stars" i és la primera vegada en què torna a treballar en un estudi amb els seus llegendaris col·legues des de "High Hopes", del 2014, encara que en directe van compartir escenari en la gira de "The River", del 2016.

El nou àlbum es compon de dotze cançons, nou d'escrites recentment i tres que es van escriure als anys 70. Són les llegendàries però inèdites composicions dels anys 70, "Janey needs a shooter",  "If I was the priest"' i "Song for orphans ", conegudes pels fans que han anat als seus concerts, però que encara no s'havien enregistrat mai a estudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alright E Streeters, ‘Bruce Springsteen's #LetterToYou' is out now! Watch on @appletv and enjoy!

A post shared by Bruce Springsteen (@springsteen) on

A la seva web explica que és un àlbum de rock alimentat per la imparable banda, amb el segell reconeixible del seu rock palpable i en aquest cas casolà, ja que es va gravar d'una tirada en una mica més de quatre dies a l'estudi de cas seva de Nova Jersey amb l'E Street Band en viu al novembre.

Springsteen, de 71 anys, explica que és el primer disc que ha fet en què el tema és la mateixa música. "És un disc sobre música popular, sobre estar en una banda de rock durant molt de temps. I també és una conversa directa amb els meus fans, al nivell que ells esperen després de tots aquests anys".

Tot i les crítiques d'alguns detractors que no els ha agradat aquest nou disc, "The Boss" no té pensat jubilar-se. Compta amb 20 premis Grammy, un Oscar i la seva plaça en vida al Hall of Rock and roll Fame.

 

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut