Barcelona

Bruce Springsteen actuarà a Barcelona el 17 de maig

Bruce Springsteen actuarà el proper 17 de maig a l'Estadi Olímpic de Barcelona, en el marc de la seva gira europea. La promotora Doctor Music acaba de confirmar la data del concert. Les entrades sortiran a la venda el dimarts de la setmana vinent, dia 29, a partir de les 10 del matí als punts habituals. La gira començarà a Sevilla quatre dies abans, el 13 de maig. El "boss" acutarà també a Sant Sebastià i Madrid.

RedaccióActualitzat
Després del concert inaugural del 13 de maig a l'Estadi Olímpic de Sevilla, Bruce Springsteen es desplaçarà a l'Estadi Olímpic de Barcelona el 17 de maig, a l'estadi d'Anoeta el 2 de juny i, finalment, a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid el 17 de juny. Serà el seu retorn als escenaris, que no trepitja des del 2009, i la seva primera gira mundial sense una peça fonamental de la seva mítica E Street Band, el saxofonista Clarence Clemons, mort al juny.

Les entrades, els preus de les quals oscil·laran entre els 65 i els 83 euros, es posaran a la venda a www.doctormusic.com, www.ticketmaster.es i al telèfon 902 15 00 25, així com en totes les botigues Fnac, Carrefour i altres punts de venda oficials de la xarxa Ticketmaster i Tick Tack Ticket. Es vendran un màxim de 6 entrades per persona a partir de les 10 del matí. A Barcelona es posaran a la venda ​​el dimarts 29 de novembre; a Madrid, el dijous 1 de desembre; a Sant Sebastià , el divendres 2 de desembre, i a Sevilla, el dimecres 14 de desembre.

Amb l'elecció de la capital sevillana com a primera etapa, l'autor de "The river", "Born to run", "Born in the USA" o "Dancing in the dark", fa palès l'afecte que sent pel públic d'un país que sempre l'ha acollit amb entusiasme, com ho demostren les gires del 1999 (Barcelona) i 2007 (Madrid). Sevilla acollirà també els assajos d'aquesta gira que, en el seu tram europeu, visitarà Sunderland (21 de juny), Manchester (22 de juny), l'illa de Wight (24 de juny) i Londres (14 de juliol), al Regne Unit.

La pàgina oficial del músic explica que "tota la música del pròxim àlbum, encara sense títol, està pràcticament composta, la data de publicació gairebé fixada", i afegeix que "la banda està increïblement il·lusionada" amb la gira.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut