Bruce Munro, l'artista britànic que posa llum a la natura
Camp de Llum a Paso Robles, Califòrnia (Bruce Munro)
EUA

Bruce Munro, l'artista britànic que posa llum a la natura

La seva última obra omple de llum els turons de Paso Robles a Califòrnia amb 58.800 esferes amb tiges il·luminades amb energia solar

RedaccióActualitzat

Natura, art i tecnologia s'uneixen en aquest gran jardí interactiu. L'artista britànic Bruce Munro ha portat les seves instal·lacions de llum fins als turons de Paso Robles, entre San Francisco i Los Angeles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natura, art i tecnologia s'uneixen en aquest gran jardí interactiu. L'artista britànic Bruce Munro ha portat les seves instal·lacions de llum fins als turons de Paso Robles, entre San Francisco i Los Angeles. Al capvespre s'omplen de visitants que passegen entre el que semblen flors de llum. La forma arrodonida dels turons i la brisa que hi bufa de nit converteixen l'indret en un conjunt d'ones de colors en moviment. Aquesta obra de @brucemunrostudio consta de 58.800 esferes amb tiges il·luminades. És una barreja de fibra òptica, vidre, acrílic i llum. Tot funciona amb energia solar. L'artista concep @sensoriopaso com un camp de llavors adormides en un desert sec, que, quan es fa de nit, floreix sota el gran mantell d'estels en flames. Munro ha portat el seu art arreu del món, des d'Austràlia fins a Mèxic, passant per Dinamarca, Corea del Sud o el Regne Unit. #Play324

A post shared by 324cat (@324cat) on

 

Al capvespre, aquestes vinyes, s'omplen de visitants que passegen entre el que semblen flors de llum. La forma arrodonida dels turons i la brisa que hi bufa de nit converteixen l'indret en un conjunt d'ones de colors en moviment.

Camp de Llum a Paso Robles, Califòrnia (Bruce Munro)


Aquesta obra de Bruce Munro Studio consta de 58.800 esferes amb tiges il·luminades. És una barreja de fibra òptica, vidre, acrílic i llum. Tot funciona amb energia solar.

Camp de Llum a Paso Robles, Califòrnia (Bruce Munro)

 

L'artista concep Sensorio com un camp de llavors adormides en un desert sec, que, quan es fa de nit, floreix sota el gran mantell d'estels en flames.

Munro explica que després de la mort del seu pare l'any 1999 va decidir que havia de fer alguna cosa que realment el motivés:

"Vaig decidir dur a terme aquestes experiències de connexió amb la llum com a mitjà. Era jove i el meu cap estava ple d'idees inconnexes. La llum com a mitjà és tan pura i veritable i em va semblar que em donava coherència i atenció. Sempre he sentit que l'art ens connecta i té la capacitat de mostrar-nos com som de similars... promou l'empatia i la compassió."

Camp de Llum a Paso Robles, Califòrnia (Bruce Munro)

 

Munro ha portat el seu art arreu del món, des d'Austràlia fins a Mèxic, passant per Dinamarca, Corea del Sud o el Regne Unit.

 

ARXIVAT A:
Art
Anar al contingut