"Bruc, la llegenda" a TV3

"Bruc, la llegenda" s'emetrà la nit de dissabte, a les 23.45. És una pel·lícula d'aventures i d'acció, amb un rerefons històric, que recrea la llegenda del timbaler del Bruc.

A partir d'un guió original de Jordi Gasull i Patxi Amezcua, el director Daniel Benmajor va rodar el film  en els escenaris naturals de Montserrat, del parc natural d'Arnes i Mura, entre d'altres. La pel·lícula està produïda per Ikuri Films en coproducció amb Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de l'ICEC i l' ICAA i la participació de Mesfilms, Telefónica, El Toro Pictures i Laurion AIE. 
 
Sinopsi:
La pel·lícula narra la llegenda del timbaler del Bruc, la història d'un heroi que aconsegueix el que no havia aconseguit mai ningú: derrotar l'exèrcit invencible de Napoleó Bonaparte. Quan la màquina de guerra més perfecta de tota la història descobreix que la seva primera derrota es deu a un jove rebel, Napoleó envia sis mercenaris que han lluitat en mil i una batalles amb una sola missió: tallar-li el cap. Després d'assassinar els seus éssers estimats, el grup de mercenaris es disposa a buscar el jove en els indrets més màgics de la sagrada muntanya de Montserrat. El noi,  a qui anomenen "Bruc" pel lloc de la batalla, haurà de lluitar sol per sobreviure i venjar la seva família.
 
 
Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Daniel Benmayor
Guionista: Jordi Gasull i Patxi Amezcua
                 *Segons una història original de Jordi Gasull.
Intèrprets: Juan José Ballesta (Bruc), Vincent Pérez (Maraval), Santi Millán (De la Mata), Astrid Bergès-Frisbey (Glòria), Nicolas Giraud (Nouaille), Moussa Maaskri (Attab), Jérôme Le Banner (Baraton), Francesc Albiol (Dr. Ballart), Blai Llopis (Jaume), Cristina Cervià (Rosa),
Marcel Borràs (Miquel),  Albert Vidal (Nicolau), Justin Blanckaert (Maigne)
Producció d'Ikiru Films: Edmon Roch, Jordi Gasull i Victòria Borràs.
Producció de Televisió de Catalunya: Elisa Plaza
Direcció de fotografia: Juanmi Azpiroz, AEC
Música: Xavier Capellas
.
Anar al contingut