Britney Spears perd una altra batalla i seguirà sota control econòmic del seu pare

El litigi de la cantant amb Jamie Spears continuarà: el pare demana investigar les denúncies fetes per la filla contra ell en la declaració de la setmana passada

RedaccióActualitzat

Una jutge de la Cort Superior de Los Ángeles, als Estats Units, ha rebutjat aquest dimecres retirar el control del patrimoni de la cantant nord-americana Britney Spears al seu pare, Jamie Spears.

Ho havia demanat la filla al·legant que la tutela del seu pare és "abusiva" i "absurda", cosa que va defensar per videoconferència en una vista celebrada fa una setmana.

En la declaració Britney Spears va acusar el pare entre altres coses d'haver-li fet prendre liti contra la seva voluntat i prohibir-li tant casar-se com treure's el DIU que porta i que l'impedeix tenir fills.

Segons explica el canal de notícies CNN, la jutge, Brenda Penny, no ha tingut en compte aquesta declaració per prendre la decisió.


Control compartit amb una empresa

Abans, aquest dimarts el pare va assegurar a la jutge que els últims anys no ha tingut control sobre la vida personal de Britney, i li va demanar que investigui les denúncies fetes per la filla.

El patrimoni de Britney Spears, calculat en més de 50 milions d'euros, el gestiona Jamie Spears conjuntament amb Bessemer Trust, una empresa d'assessorament financer.

El novembre la filla ja va intentar sense èxit que el pare perdés el control sobre el seu patrimoni, i el febrer un jutjat va negar al pare tenir més control en detriment de Bessemer Trust.

La tutela sobre la vida personal no l'excerceix el pare des de fa un any i mig, quan hi va renunciar i es va nomenar una advocada, Jodi Montgomery, com a tutora personal.

Britney Spears
Britney Spears en una imatge promocional dels seus anys daurats

Des del 2008

El pare controla la vida i el patrimoni de la filla des del 2008, després que aquesta perdés la custòdia dels seus fills i ingressés diverses vegades en institucions psiquiàtriques.

Britney Spears va irrompre amb molta força en l'escena musical nord-americana el 1999, i els següents anys va convertir-se en una de les principals icones del pop mundial.

Després de la crisi que va patir el 2008 la seva carrera artística ha estat erràtica, i recentment s'ha negat a actuar per evitar que el seu pare se'n beneficiés econòmicament.

En aquest litigi la cantant, que ara té 39 anys, està rebent el suport dels seus fans incondicionals, que fan campanya a favor amb l'etiqueta #FreeBritney, Britney lliure.

Seguidores i seguidors de Britney Spears, el 23 de juny a Los Ángeles (Europa Press)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut