El Camino: una pel·lícula de Breaking Bad

Breaking Bad tornarà a Netflix en forma de pel·lícula

"El Camino" se centrarà en la vida de Jesse Pinkman, protagonista de la sèrie, després del final de Breaking Bad

Actualitzat

"Breaking Bad" tornarà aquest octubre a Netflix en forma de pel·lícula. Titulada "El Camino: una pel·lícula de Breaking Bad", arribarà a la plataforma l'11 d'octubre.

 

 

Escrita i dirigida pel creador de la guardonada sèrie, Vince Gilligan, la pel·lícula s'ubica després del final de Breaking Bad. El film es centra en Jesse Pinkman, un dels protagonistes de la sèrie, interpretat per Aaron Paul.

 

 

A les xarxes ja ha aparegut el primer "teaser" amb el missatge de: "On és Jesse Pinkman"?

 

En el "teaser" veiem Skinny Pete, un dels companys de Pinkman al llarg de la sèrie, en una sala d'interrogatori. Diu que no sap on és el seu company i que no dirá res als interrogadors sobre Pinkman. 

Encara queden moltes incògnites per respondre respecte a la nova pel·lícula. Una de les principals preguntes gira entorn a Walter White, interpretat per Bryan Cranston, i sobre si es deixarà veure en el film. Molts fans també especulen sobre el retorn d'altres personatges de la sèrie.  

 

Walter White i Jesse Pinkman, els protagonites de "Breaking Bad"

 

Paul, l'actor que dona vida a Pinkman, será un dels productors de la sèrie. En un article a The New York Times, Paul deia que "seguiria a Gillian dins d'una foguera" i que la idea de crear una pel·lícula de "Breaking Bad" li semblava genial. 

Fa un mes, Paul ja va donar pistes d'una possible notícia relacionada amb la sèrie en aquest críptic tuit:

 

L'univers de "Breaking Bad"

"El Camino" no és la primera producció relacionada amb l'univers de "Breaking Bad". El 2015 es va estrenar "Better Call Saul", una sèrie que servia de preqüela i se centrava en l'advocat Saul Goodman, un dels personatges més emblemàtics de 2Breaking Bad", que no sabem si sortirà en la pròxima pel·lícula.

Gilligan, en una entrevista a El País,  ja va avançar que l'univers de la sèrie no s'havia acabat i que encara li quedaven moltes històries per explicar.

 

Vince Gilligan, creador de "Breaking Bad"

 

"Breaking Bad" es va estrenar el 2008 i es va acabar el 2013. Al llarg de 5 temporades, els espectadors van presenciar la història de Walter White i Jesse Pinkman.

La sèrie, per a molts, ha suposat un dels fenòmens televisius més importants de la història. La crítica comparteix l'opinió dels fans. "Breaking Bad" suma un total de 16 premis Emmy, 2 Globus d'Or, i molts altres guardons. També és una de les sèries que té millor nota en portals com IMDb , Filmaffinity o Rotten Tomatoes

Anar al contingut