"Breaking Bad" celebra deu anys resumint la seva història en un sol minut

RedaccióActualitzat

El 20 de gener de 2008, Walter White apareixia a la pantalla. En calçotets i conduint una autocaravana tronada en ple desert de Nou Mèxic. Era l'enigmàtic inici de "Breaking Bad". La sèrie compleix 10 anys sense notar el pas del temps i situant-se entre una de les millors de la història.

Per celebrar l'efemèride, la cadena AMC fa una marató de la sèrie als Estats Units. També han preparat aquest vídeo que resumeix les 5 temporades amb un total de 62 episodis en un només un minut i, evidentment, amb "spoilers":


L'últim capítol de la sèrie creada per Vince Gilligan va ser ara fa cinc anys, el 29 de setembre de 2013. Al llarg de la seva trajectòria ha recollit 16 Premis Emmy i dos Globus d'Or.

La sèrie es pot trobar doblada al català. Es va estrenar al canal 3XL el 2011, que va emetre les tres primeres temporada. La quarta i la cinquena temporades es van emetre per TV3 entre els anys 2012 i 2014.

De "Breaking Bad" n'ha nascut la sèrie derivada o "spin-off" "Better call Saul", que explica la vida d'un dels secundaris de "Breaking Bad", Saul Goodman, l'intrèpid advocat amb pocs escrúpols morals.

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut