Thiago Motta després de l'agressió de Brandao.
Thiago Motta després de l'agressió de Brandao.
Futbol

Brandao, sancionat amb sis mesos pel seu brutal cop de cap a Thiago Motta

El brasiler Brandao ha estat sancionat amb sis mesos sense poder jugar a futbol i una multa econòmica de 3.500 euros pel brutal cop de cap que va donar a Thiago Motta el 16 d'agost després del partit entre el PSG i el Bastia, disputat al Parc dels Prínceps. Aquesta agressió va ser al túnel de vestidors i li va provocar a l'exjugador del Barça una fractura al nas.

Actualitzat

El brasiler Brandao ha estat sancionat amb sis mesos sense poder jugar un partit de futbol i una multa econòmica de 3.500 euros pel brutal cop de cap que va donar a Thiago Motta el 16 d'agost després del duel entre el PSG i el Bastia, disputat al Parc dels Prínceps. Aquesta agressió que es va produir al túnel de vestidors li va provocar a l'exjugador del Barça una fractura al nas.

Tot i que l'advocat del jugador brasiler confiava que la sanció fos d'un màxim de vuit partits al·legant que no va ser una acció premeditada, la brutalitat de les imatges ha fet que la Comissió de Disciplina de la lliga francesa hagi sancionat amb més duresa el jugador del Bastia, que no podrà tornar a trepitjar un camp de futbol fins al 21 de febrer del 2015.

Brandao, que estava suspès de manera provisional des del 21 d'agost, també serà jutjat per aquesta agressió el 3 de novembre per un tribunal correccional de París per violència voluntària amb premeditació, i fins i tot podria ser condemnat a una pena de presó i a la prohibició d'anar a esdeveniments esportius.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut