Thiago Motta després de l'agressió de Brandao.
Thiago Motta després de l'agressió de Brandao.
Futbol

Brandao podria ser sancionat fins a dos anys després d'una brutal agressió a Thiago Motta

El davanter brasiler Brandao, del Bastia francès, podria ser sancionat amb fins a dos anys pel cop de cap que li va donar al jugador del París Saint-Germain Thiago Motta en el túnel de vestidors un cop ja havia finalitzat el partit corresponent a la segona jornada de Lliga.

Actualitzat

El davanter brasiler Brandao, del Bastia francès, podria ser sancionat fins a dos anys per l'agressió al jugador del París Saint-Germain, Thiago Motta, en el túnel de vestidors un cop ja havia finalitzat el partit corresponent a la segona jornada de lliga. Brandao va esperar que arribés Motta a l'entrada del túnel i quan va arribar li va donar un cop de cap que li va trencar el nas.

La sanció de dos anys, la màxima prevista pel reglament de la Federació Francesa de Futbol, se li imposaria al jugador del Bastia si la lesió causada a Motta suposa una baixa superior a vuit dies. En el cas que sigui inferior a aquests vuit dies, el reglament preveu una sanció d'un any, mentre que si no és necessària una baixa, la suspensió seria de només 8 partits.

El president del París Saint-Germain, Nasser Al-Khelaïfi, davant la reincidència del brasiler, que ja va rebre una sanció l'any passat per una agressió similar, ha demanat que el brasiler sigui "sancionat per tota la vida, que aquest tipus d'accions han de ser castigades de forma exemplar".

Anar al contingut