El jugador del Barça en el moment de la conversa virtual
Barça

Braithwaite viu confinat a Madrid centrat a no perdre la forma física

L'últim fitxatge blaugrana, que tornarà a ser pare en tres o quatre setmanes, ha fet un Live Chat amb els seus fans des del canal Youtube del Barça

Jordi GrauActualitzat

La crisi del coronavirus va agafar Martin Braithwaite vivint encara en un hotel de Barcelona i, quan es va decretar el confinament i va cessar l'activitat a la Ciutat Esportiva, va haver de tornar ràpidament cap a Madrid per estar a casa seva i al costat de la seva família. Pare de tres fills, la seva dona està embarassada de vuit mesos; per tant, confia que en aquest període de confinament tornarà a ser pare.

El cinema, la lectura i jugar amb els seus fills són els seus grans passatemps, sense oblidar les pautes de preparació física que els han impossat des del club. Braithwaite diu que:

"Gairebé entreno més ara que en el dia a dia amb l'equip. Quan entrenes sol, ho fas amb més intensitat, fins al punt que jo he arribat a perdre pes."

Afegeix que "també és molt important la nutrició. Jo tinc la sort que la meva dona és una gran cuinera i anem amb molt de compte amb la dieta."

De moment, el futbolista danès no viu el confinament amb ansietat i, malgrat que té moltes ganes de poder tornar a jugar partits de futbol amb normalitat, creu que en un assumpte com aquest no s'ha de tenir pressa: "És com si estiguéssim vivint dins d'una pel.lícula."

En aquest vídeo es pot veure sencera la conversa amb el jugador del Barça:

 

Anar al contingut