La cantautora pop Kate Nash és la imatge del cartell d'In-Edit
La cantautora pop Kate Nash és la imatge del cartell d'In-Edit
Barcelona

Bowie, Nash, Cohen o El Niño de Elche, alguns dels protagonistes d'In-Edit 2019

El festival de cinema documental musical In-Edit tindrà lloc del 24 d'octubre al 3 de novembre a Barcelona

Isma MartínActualitzat

El proper festival de cine documental musical In-Edit ha presentat la seva potent 17a edició. Del 24 d'octubre al 3 de novembre projectarà, als cinemes Aribau, pel·lícules sobre grans figures de la història de la música.

Com "David Bowie, Finding Fame", que recull el període iniciàtic de l'artista anglès, a partir del 1962, i fins a la "mort" del seu àlter ego, Ziggy Stardust.

 

"Miles Davis - Birth of Cool" documenta la trajectòria del geni del jazz, a partir de la seva autobiografia i amb força material inèdit.

 

També es projectarà el retrat sentimental de Leonard Cohen i l'artista noruega Marianne Ihlen ("Marianne & Leonard, Words of love").

 

Hi haurà espai també per als secrets del so i la mística del mític grup de Texas ZZTop ("ZZ Top: That Ol' band from Texas"), i per a l'intens procés de creació de l'àlbum de PJ Harvey "The hope six demolition project" ("P J Harvey: A dog called money")

El director alemany Wim Wenders signa el seu tribut al segell més gran del jazz modern i a la passió dels seus dos fundadors berlinesos ("It must Schwing - Blue Note Records").

 

Kate Nash ("Kate Nash: Understimate the girl"), INXS ("Mystify: Michael Hutchence") i Teddy Pendergrass ("If you don't know me") comptaran amb pel·lícula pròpia.

El Niño de Elche visitarà Barcelona amb el documental que protagonitza, "Niños somos todos", que el segueix en un viatge iniciàtic a Bolívia.

 

I també hi serà present David Trueba amb el seu film sobre el cantautor Chicho Sánchez Ferlosio, "Si me borrara el viento lo que yo canto".

Inaugurarà el certamen la figura de Lil Peep a "Everybody's Everything", un film íntim i tràgic sobre la breu i meteòrica carrera de l'estrella del trap.

 

I clourà l'In-Edit 2019 "Ibiza: The Silent Movie", la darrera creació del director Julien Temple, que explica la història de la illa amb la col·laboració de Fatboy Slim.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut