Bou renuncia a ser el candidat del PPC per Barcelona a les eleccions municipals

ACN Barcelona - El regidor i president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, renuncia a ser el candidat del partit a les eleccions municipals del maig de l'any que ve. El mateix Bou ja va dir fa uns dos mesos, en una entrevista a 'Ràdio 4 i La2', que repetiria com a candidat si el PPC li fes més costat. I en aquest sentit, va admetre que li agradaria sentir-se més "recolzat" pel partit. L'empresari i forner va arribar a la política municipal a finals del 2018 per rellevar l'històric Alberto Fernández Díaz als comicis del 2019. Segons fonts pròximes a Bou, aquest dimecres el regidor farà una roda de premsa per explicar els motius de la seva renúncia.

En els darrers mesos, Bou ha estat motiu de polèmica per denunciar que el seu cotxe va ser cremat de manera intencionada tot i que la conclusió policial era que el foc va ser fortuït. Fins i tot, el cap del PP a l'Ajuntament de Barcelona va posar els fets en coneixement de la Fiscalia.

Bou va arribar a la política municipal de la mà de l'exlíder del PP Pablo Casado. Però el regidor sempre ha volgut posar en valor la seva independència i el fet que no sigui militant dels populars. De fet, el març de l'any passat va arribar a afirmar que no descartava ser el candidat de Vox o Cs per Barcelona.  I Bou es va mostrar molt crític amb els resultats del PPC a les últimes eleccions al Parlament del 14-F. Fins i tot va amenaçar de plegar si no hi havia canvis immediats al PP de Catalunya.

Anar al contingut