Bou aspira a repetir com a candidat del PP a Barcelona: "Treballo per poder treure tres, quatre o cinc regidors el 2023"

ACN Barcelona.-El regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona Josep Bou està disposat a repetir com a candidat a les eleccions municipals. "Ara mateix no crec ni que entréssim a l'Ajuntament, però treballo per poder treure tres, quatre o cinc regidors el 2023", ha assegurat en una entrevista amb el digital 'Tot Barcelona' publicada aquest dissabte. Bou, que és independent i va ser una elecció personal del líder del PP, Pablo Casado, ha admès que la relació amb el PPC no és bona i que en algun moment ha desitjat que el president popular li "digués de plegar", però ha afirmat que aspira a tornar a presentar-se als comicis "pel PP".

"Jo no he trencat mai la meva paraula i no ho faré ara. Però si se'm descartés, és cert que quedaria deslliurat del meu compromís amb el PP", ha afegit. I és que darrerament s'ha especulat sobre la possibilitat que Vox fitxi Bou, descontent amb la direcció del PPC i amb el seu company de grup a l'Ajuntament, Óscar Ramírez. Sobre aquesta possibilitat ha apuntat que Vox "s'ha d'anar posant a lloc" i que prefereix el PP perquè "té un sostre alt i pot arribar a La Moncloa". "Vox no pot arribar a La Moncloa, té un sostre molt més baix", ha argumentat. Això sí, ha garantit el seu "compromís amb el PP pels propers dos anys". "Després, no sé què passarà", ha apuntat.

Anar al contingut