Borrell leaves an interview on a German television when asked about Catalonia
The Minister of Foreign Affairs, Josep Borrell

Borrell afirma que va tenir "prou paciència" en l'entrevista a la televisió alemanya

El ministre d'Exteriors afirma que "a aquesta mena de personatges, de tant en tant, se'ls ha de parar els peus"

RedaccióActualitzat

El ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, ha defensat la seva actuació durant l'entrevista amb el periodista Tim Sebastian de la televisió alemanya Deutsche Welle.

En declaracions als mitjans des de l'Equador, on es troba de viatge oficial, ha assegurat que va tenir "prou paciència" amb el periodista amb qui es va enfrontar per unes preguntes que el ministre d'Exteriors va considerar esbiaixades des d'un punt de vista ideològic.

"Jo crec que prou paciència vaig tenir. Probablement no hauria ni tan sols d'haver-li donat l'oportunitat de continuar l'entrevista en una segona part"

També ha justificat la seva actitud afirmant que "a aquesta mena de personatges, de tant en tant, se'ls ha de parar els peus".
           
Borrell va intentar aturar en diverses ocasions l'entrevista al programa "Conflict Zone" del canal en anglès de la televisió alemanya DW, i va acusar l'entrevistador de fer preguntes "manipulades".

Durant l'entrevista, Borrell es va enfrontar amb el periodista amb frases com: "Pari, si continua així, jo paro l'entrevista. No m'està interrogant, m'està entrevistant, i està fora de lloc. Faci les preguntes correctes i deixi'm parlar".

També va acusar el presentador de "no saber res" del cas de l'1-O i s'hi va enfrontar per l'empresonament preventiu de l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. "Pari, està mentint contínuament", li reclama en un altre moment, parlant de reformar la Constitució.

El programa de Tim Sebastian, però, ha emès tota l'entrevista, incloent-hi els talls de Borrell.
       

ARXIVAT A:
Josep Borrell
Anar al contingut