Boom de les piscines desmuntables davant la possibilitat que no obrin les municipals

Encara no se sap si es podran obrir les piscines ni en quines condicions, per això molta gent s'ha afanyat a comprar una piscina de "posar i treure"

Teresa Macià VivesActualitzat

Encara hi ha molta incertesa sobre si les piscines públiques o comunitàries acabaran obrint, i amb quines restriccions. Des de fa uns dies, l'Ajuntament de Bellpuig ha començat a fer tasques de manteniment a les piscines municipals sense saber si obriran.

Tot i això, el consistori ja ha iniciat la contractació dels socorristes, però asseguren que només les posaran en marxa si s'hi garanteixen totes les mesures de seguretat.

Jordi Estiarte, l'alcalde de Bellpuig, ja ha dit que si hi ha el més mínim problema que es puguin convertir en un focus de contagi, "valorarem la possibilitat de no obrir les piscines". El primer és garantir que la gent estigui segura, remarca.

 

El que sí que saben els ajuntaments és que, en cas de poder obrir les piscines, ho hauran de fer amb restriccions. Per això, alguns ja es plantegen que la venda d'abonaments o d'entrades a les piscines es limiti només als empadronats.

Davant d'aquesta incertesa, comerços i empreses han notat un augment de la venda de piscines desmuntables en les últimes setmanes. En algunes ferreteries ja estan rebent moltes comandes.

La Gemma Seguí, responsable de DSF Ferreters, explica que a la ferreteria on treballa ja hi ha alguns models que s'han esgotat.

"La piscina que té més sortida és la piscina de lona, que té unes dimensions concretes.Volen passar l'estiu, i volen que sigui grandeta."

La Tallat Moix, veïna Sant Martí de Maldà, explica que la piscina que volien ja no la tenen, i n'han demanat una altra de les mateixes característiques. "És una piscina de 4 metres per 2 perquè càpiga al jardí", diu.

També a Sant Martí de Maldà, una família ha decidit recuperar una antiga piscina en desús que tenien a casa, davant el dubte de si obriran o no les piscines municipals.

Nacho Engràcia explica que han decidit acabar la piscina, que la tenien a mig fer, per poder-la aprofitar a l'estiu, "perquè segurament l'haurem de fer servir perquè, a Ponent, els estius són molt calorosos".

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut