Girona

Bono: "La meva il·lusió sempre ha sigut continuar al Girona"

El porter marroquí firma la seva renovació amb el club blanc-i-vermell. El Girona podria incorporar Raúl García (Leganés) i té com a prioritat renovar Stuani

Josep M. PuigActualitzat

Bono va regalar aquest dissabte a l'afició que l'ha vist créixer una gran actuació. Aquest dilluns, el porter marroquí ha escenificat la renovació del contracte que el lliga amb el Girona fins al 2021.

"La meva il·lusió sempre ha sigut continuar. Fa mesos que espero aquesta notícia. Remem junts des de fa tres anys i mai m'ha passat pel cap marxar", ha comentat Bono en una declaració de gratitud. "Aquí he crescut molt i crec que és el millor lloc per continuar creixent." Els drets de Bono continuaran sent compartits per l'Atlètic de Madrid i el Girona, que manté un dret preferencial per renovar-lo fins al 2023.

Raúl García, a un pas de Montilivi

De moment, Bono és la notícia positiva del mercat d'hivern. I és que, després de caure les primeres opcions de fitxatge per al carril esquerre, el director esportiu del club blanc-i-vermell, Quique Cárcel, estudia incorporar jugadors descartats, com Raúl García, del Leganés. Aquest fitxatge es pot tancar en les pròximes hores un cop el jugador rescindeixi el seu contracte amb el conjunt madrileny i d'aquesta manera arribaria lliure a Montilivi. "Alguna cosa farem al més aviat possible perquè necessitem un jugador al carril després de la baixa de Mojica", ha admès Cárcel.

L'altra prioritat per al Girona és renovar Cristhian Stuani. El jugador uruguaià té sobre la taula una oferta atractiva del club; el Girona espera que l'accepti abans que es tanqui el mercat d'hivern.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut