Madrid

Bono és enxampat insultant els diputats que van criticar l'homenatge a Sor Maravillas

El president del Congrés, José Bono, ha qualificat de "fills de puta" els diputats que van criticar la col·locació a la Cambra Baixa d'una placa d'homenatge a Sor Maravillas, una monja beatificada per Joan Pau II. En una conversa distesa amb tres diputats del PP als passadissos del Congrés, Bono ha dit que "hi ha molta santa, i algun dolent". I, seguidament, ha acabat dient "i els dels mateixos partits, uns fills de puta". Finalment, la Mesa del Congrés ha fet marxa enrere i no col·locarà la placa en record de la monja perseguida durant la Guerra Civil.

Actualitzat
El president de la cambra, José Bono, no sabia que en aquell moment un càmera de televisió els estava gravant. Un cop finalitzada la sessió del ple del dimarts, Bono s'ha disculpat, ha assegurat que "no tenia ànim d'ofendre ningú" i ha apuntat que el comentari ha estat una "broma" en una conversa "informal".

La secretària d'Organització dels socialistes, Leire Pajín, ha afirmat avui que "no en conec cap", de fill de puta, dins del partit i que Bono "es va equivocar profundament".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut