Madrid

Bono critica que Marín vulgui una foto seva i no una pintura a la galeria d'expresidents del Congrés

Polèmica entre el president del Congrés, José Bono, i el seu antecessor, Manuel Marín, per la forma de recordar els expresidents de la cambra. Marín ha expressat la seva intenció que sigui una fotografia seva i no un retrat pictòric com fins ara el que es pengi a la galeria d'expresidents de la cambra. La decisió, però, no ha agradat José Bono que amenaça amb penjar la instantània al seu despatx i no amb els altres quadres.

Actualitzat
El president del Congrés, José Bono, i el seu antecessor, Manuel Marín, han encès una polèmica sobre l'art que s'ha d'utilitzar per immortalitzar els presidents de la cambra. La confrontació ha començat quan Marín ha decidit que sigui una fotografia seva, obra de Cristina García Rodero, el que el recordi a la galeria d'expresidents.

L'actual president de la cambra, José Bono, ja ha mostrat el seu malestar perquè el seu antecessor, Manuel Marín, trenqui la tradició que siguin retrats pictòrics i no fotografies el que es pengi a la galeria d'expresidents del Congrés. Bono ha explicat que demanarà al seu antecessor en el càrrec que reconsideri la decisió i, fins i tot, ha amenaçat amb penjar la instantània al seu despatx en comptes de posar-la al costat de tots els altres presidents de la cambra.

Bono, però, ha remarcat que aquesta decisió seva no suposa que menyspreï la fotografia sinó que no vol posar una fotografia en un espai que considera "la pinacoteca de retrats polítics més important d'Espanya".


Anar al contingut