Bolquen un cotxe VTC a l'aparcament de l'aeroport del Prat

Els Mossos han identificat 20 persones relacionades amb l'agressió

RedaccióActualitzat

Els taxistes han reaccionat de manera fulminant a la decisió de no limitar l'activitat d'Uber i Cabify. Després d'una reunió espontània aquest divendres a l'aeroport del Prat, la primera resposta va ser tallar la C-31 d'accés a l'aeroport i impedir l'accés a la T2.

També hi ha a la xarxa unes imatges, d'aquest divendres, d'un grup de persones bolcant un cotxe que podria ser un VTC en un dels aparcaments de l'aeroport. Les imatges les ha penjat un periodista de la cadena nord-americana Fox Esports.

 

Els Mossos han identificat 20 persones relacionades amb aquesta agressió.

Un grup de taxistes van identificar un vehicle VTC i, després de rodejar-lo, van bolcar el cotxe, el que va provocar la intervenció dels Mossos, els quals van procedir a identificar les persones que, presumptament, havien participat en aquesta agressió.

VTC denuncien una "onada de violència"

L'associació de les VTC, lloguer de vehicles amb conductor, Unauto, ha denunciat "l'onada de violència" que va protagonitzar el sector del taxi aquest divendres durant la jornada de vaga a Barcelona i ha demanat al govern que "recuperi el control dels carrers" i que no cedeixi al seu xantatge.

 

 

En un comunicat asseguren que "la violència ha arribat a límits inconcebibles en un Estat de Dret". Diuen que el govern i l'ajuntament han perdut el control dels carrers.

Atacs contra VTCS

A més, la policia autonòmica ha tingut coneixement, a través de les xarxes socials, de l'existència d'imatges d'un vehicle VTC amb un forat que podria haver estat causat per un tret amb arma de foc, pel que han començat a investigar aquest assumpte, tot i que, per ara no han rebut cap denúncia al respecte.

Aquest dimecres, durant la vaga de taxis, alguns taxistes van protagonitzar actuacions violentes contra cotxes d'Uber o Cabify i dues agressions greus que van requerir atenció hospitalària.

Els Mossos van detenir una persona per un delicte d'atemptat contra l'autoritat.

Un dels atacs més polèmics va ser el del carrer Aragó amb Girona. Un cotxe amb diverses persones va rebre cops i puntades de peu, tot i l'alerta del conductor que hi havia una nena a dins. El vehicle va acabar amb els vidres del darrere trencats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut