Camió accidentat a l'AP-7, al Vendrell
Camió accidentat a l'AP-7, al Vendrell
Torredembarra

Bolca un camió a l'AP-7, a l'altura del Vendrell, i talla la via en sentit Barcelona

La via ha estat totalment tallada en sentit Barcelona durant prop de quatre hores i el trànsit s'ha desviat per la sortida 31 cap a la C-32

RedaccióActualitzat

Reoberta l'AP-7, que durant el matí ha estat tallada al Vendrell en sentit Barcelona per l'accident d'un camió que ha quedat entravessat a la via. Els bombers ja han pogut retirar el vehicle de la calçada. 

L'accident del camió ha mantingut complertament tallada la via en sentit de Barcelona durant prop de quatres hores. El trànsit s'ha desviat per la sortida 31 cap a la C-32.

L'accident s'ha produït pocs minuts abans de les del deu del matí i ha afectat el tram situat entre els punts quilomètrics 217 i 218, sentit Barcelona, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

El remolc del camió creua tots els carrils de l'autopista en sentit Barcelona, i part de la càrrega ha caigut a la calçada.

El conductor del camió està ferit lleu.

 

 

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.
           

 

 

 

Anar al contingut