Bola de Drac
Bola de Drac

"Bola de Drac" uneix generacions: expectació per l'estrena de la nova pel·lícula

Arriba en català "Bola de Drac Super: el Superheroi", la nova entrega de la popular saga d'animació japonesa, que agrada tant als més joves com als seus pares

RedaccióActualitzat

Els nostàlgics de la sèrie "Bola de Drac" i els nous aficionats al manga esperen amb ànsia l'estrena als cinemes, el 2 de setembre, de la pel·lícula "Bola de Drac Super: el Superheroi".

És una pel·lícula produïda per l'estudi Toei Animation, dirigida per Tetsuro Kodama i escrita per Akira Toriyama, que a Catalunya es podrà veure en català.

Aquí es pot veure el tràiler de la pel·lícula:

L'argument de la pel·lícula gira al voltant del fill gran de Son Goku, Gohan, i del seu mestre, Satanàs Cor Petit Jr..


Gran èxit al Japó i als Estats Units

La nova pel·lícula d'animació està tenint un gran èxit de públic al Japó, el país bressol del manga, on ja fa unes setmanes que s'ha estrenat. Però també està sent molt ben rebuda a altres països.

Per exemple, ha estat la més taquillera aquest cap de setmana passat a les sales de cinema dels Estats Units i el Canadà, i ha recaptat un total de 20 milions de dòlars en la seva primera setmana d'exhibició.

La cinta s'ha distribuït a gairebé 4.000 sales nord-americanes, de manera que s'ha convertit en l'estrena més exitosa d'una pel·lícula animada.


"Bola de Drac" té gairebé 40 anys d'existència i ha tingut diverses etapes de gran èxit a la televisió i també als cinemes de nombrosos països.

A Catalunya va arribar als anys 90, emesa en català per TV3 amb un gran èxit d'audiència.

Influències occidentals i orientals de 'Bola de Drac'
El 15 de febrer del 1990 TV3 va estrenar la mítica sèrie "Bola de Drac"

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut