Bojan, en un dels seus últims entrenaments amb el Barça.
Futbol

Bojan marxa traspassat a l'Stoke City anglès

Bojan Krkic és des d'avui jugador de l'Stoke City. De les diverses ofertes que tenia, el davanter lleidatà ha triat la de l'equip anglès, on coincidirà amb Marc Muniesa, i serà entrenat per un altre exblaugrana: Mark Hughes. Bojan firmarà per quatre temporades i el Barça es reserva el dret d'una possible futura venda del jugador.

Actualitzat

Bojan Krkic és des d'aquesta tarda nou jugador de l'Stoke City, d'Anglaterra. De les diverses propostes que tenia sobre la taula, el davanter lleidatà ha triat la de l'equip de la Premier League, que entrena l'exblaugrana Mark Hughes. Bojan ja no ha pres part en l'últim entrenament del Barça, aquest dimarts al vespre.

Bojan viatjarà a Anglaterra per passar la revisió mèdica i firmar amb el seu nou equip per quatre temporades. A l'Stoke, Bojan hi trobarà un altre jugador format a les categories inferiors del Barça, el central Marc Muniesa. Entre els altres equips que s'havien interessat pel de Linyola hi ha el Deportivo i el Màlaga.

A Bojan, que farà 24 anys aquest estiu, li quedava un any de contracte amb el Barça, que es reserva un percentatge en una possible futura venda del jugador.

 

 

Anar al contingut