Bojan marca amb una esplèndida xilena en la golejada de la sub-21 sobre el Kazakhstan (5-0)

Bojan Krkic va tornar a demostrar ahir la seva categoria en la golejada per 5-0 de la selecció espanyola sub-21 sobre el Kazakhstan. El davanter blaugrana va ser l'autor del 3-0 en el minut 33, després d'una espectacular xilena creuada que va posar dempeus el públic de l'estadi d'El Maulí, a Antequera. La resta de gols els van fer Jurado, Diego Capel, Mata i Callejón. El blanc-i-blau Marc Torrejón també va jugar tot el partit. L'equip espanyol se situa líder en solitari del grup IV de la classificació per a l'Eurocopa sub-21.

La selecció espanyola de futbol va derrotar sense cap problema el Kazakhstan per 5-0 en partit del Campionat d'Europa de la categoria de menors de 21 anys. En la primera part, Espanya va marcar 4 gols en poc més de mitja hora, tot deixant absolutament sentenciat l'enfrontament. Ja en la segona part, el debutant Callejón va fer el 5-0 definitiu, en el minut 60.

El barcelonista Bojan va tenir, un cop més, una destacada actuació perquè no només va fer un gol, sinó que va participar activament en moltes de les jugades d'atac. El triomf confirma Espanya com a líder del grup amb 15 punts, 3 més que Rússia, amb la qual s'enfrontarà a l'agost.