Actualitat blaugrana

Bojan col·loca el Barça a les portes de les semifinals de la Champions i dóna oxigen a Rijkaard

Rijkaard i l'equip van aprovar l'examen. El gol de Bojan deixa el Barça amb un peu a les semifinals de la Champions i obre un marge de tranquil·litat i d'esperança. A més de convertir-se en el salvador del tècnic, el de Linyola, autor de cinc gols els últims cinc partits, és ja el quart millor golejador de la plantilla blaugrana, amb deu gols en tota la temporada. La plantilla, de moment, ha ressuscitat i espera no tornar a badar en el proper partit de Lliga, contra el Getafe.

La Lliga de Campions s'ha convertit ara en la gran esperança culer i la final de Moscou, en el gran objectiu de l'equip. El Barça ha de rematar la feina dimecres que ve, al Camp Nou, per estar a les semifinals de la Champions. Al camp del Schalke, l'equip va tornar a oferir les dues cares. Domini, solidesa i efectivitat en la primera part, però després, va patir. Aquest cop els jugadors del Schalke no van ser tan efectius com els del Betis, i el Barça pot mirar amb optimisme la resolució final d'aquesta eliminatòria.

L'expedició blaugrana ha tornat aquest migdia d'Alemanya. De l'aeroport s'ha desplaçat directament al Camp Nou, per fer un entrenament per preparar el partit de diumenge contra el Getafe. I és que no està tot perdut a la Lliga, tot i això costarà que els jugadors canviïn fàcilment de xip quan saben que estan a només tres partits de la final de la Champions.

Bojan, l'efectivitat en persona

El català s'ha convertit en el segon jugador més jove capaç de marcar un gol a la màxima competició europea, i ha marcat en els tres últims partits: contra el Schalke, contra el Betis (3-2) i contra el Valladolid (4-1). I tot i ser el jugador més jove de la plantilla, ja és el quart jugador amb més gols, després de Messi (15), Henry (14) i Eto'o (14). El de Linyola ha actuat de titular els últims cinc partits, encara que va ser substituït en quatre d'ells.