Bodiroga debuta a la Lliga ACB amb 15 punts i el Barça guanya el Casademont en el derbi català

El Caprabo Lleida és el lider de la lliga ACB de bàsquet. No deixa de ser anecdòtic, però és la primera vegada a la història que l'equip del Segrià ho aconsegueix. Els lleidatans van guanyar ahir el seu partit de la tercera jornada, mentre que el Bàsquet Manresa va perdre a la pista d'un rival directe, el Fuenlabrada. Aquest migdia s'ha jugat el derbi català de la Jornada. El Barcelona ha guanyat clarament el Casademont Girona en el debut de Bodiroga com a blaugrana a la lliga ACB per 75 a 62.

No podia ser millor el debut de Dejan Bodiroga a la Lliga. Ha estat el jugador decisiu que ha trencat la dinàmica del partit quan més ho necessitava el Barça. Bodiroga ha entrat en acció quan el Casademont Girona dominava en ple segon quart de 9 punts (19 a 28). El iugoslau ha fet un triple i un parell d'assistències i ha revolucionat el partit. Un parcial de 15 a 0 favorable al Barça ha fet que s'arribés al descans 5 punts amunt pels de Pesic (38 a 33). La segona part no ha tingut gaire hsitòria. El Barça ha sentenciat el partit al tercer quart, al final del qual ja dominava d'11 punts. Gregor Fuchka, amb 21 punts, i Bodiroga amb 15 han estat els màxims anotadors del Barça i Struelens, amb 16, el millor del Casademont Girona. El DKV Joventut ha perdut a l'Olímpic de Badalona contra l'Estudiantes per 71 a 80. Els verd-i-negres han anat per davant en el marcador durant els tres primers quarts però en el tram decisiu del partit, la gran actuació de Brewer ha capgirat el resultat final a favor dels col·legials. A Lleida, el Caprabo encara que amb caràcter provisional, es líder per primer cop de la fase regular. L'equip d'Edu Torres es va imposar al Granada per 88 a 81. El tècnic ha valorat més la victòria que el fet de ser líders. El Manresa va perdre en la seva visita a la pista del Fuenlabrada per 72 a 65. El partit va ser equilibrat fins a l'últim quart, que va ser quan l'equip madrileny va decantar el marcador a favor seu. La gran sorpresa de la jornada l'ha protagonitzat el Caja San Fernando, que s'ha imposat a la pista del Reial Madrid per 59 a 72. Després de tres jornades disputades, Caprabo Lleida i Estudiantes es mantenen com els únics dos equips invictes.