Estudiants en vaga a l'Autònoma
Estudiants en vaga a l'Autònoma
Cerdanyola del Vallès

Alt seguiment de la vaga d'estudiants a la UAB

La protesta dels estudiants, que aquest dijous s'estendrà a tot el país, té com a objectiu reclamar que es rebaixin en un 30% els preus de les matrícules

RedaccióActualitzat

La Universitat Autònoma de Barcelona admet que la primera jornada de vaga d'estudiants d'aquest dimecres ha tingut molta incidència. A la meitat de facultats no hi ha hagut classe i a la resta poca afluència d'alumnes, segons fonts del rectorat. Des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, que convoquen la vaga, parlen d'èxit total. Una de les portaveus, Cèlia Appel, explica els motius de la protesta.

"La reclamació principal de la vaga és una rebaixa del 30% de les taxes aprovada al Parlament el passat abril. És una demanda general a totes les universitats"

Al matí un grup d'estudiants de la Universitat Autònoma han impedit la circulació de trens de les línies S2 i S55 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) durant uns quinze minuts llançant objectes a la via per obstaculitzar l'accés al campus. Els Mossos d'Esquadra han intervingut per retirar aquest material i restablir la circulació de trens.

Anar al contingut