Blake Griffin, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Blake Griffin, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

Blake Griffin es fractura la mà després de barallar-se amb un dels responsables de material dels Clippers

L'aler pivot de la franquícia californiana va colpejar dues vegades la cara del membre del personal encarregat del material i s'estarà entre quatre i sis setmanes de baixa

Pau RodríguezActualitzat

L'aler pivot i estrella de Los Angeles Clippers, Blake Griffin, s'ha fracturat la mà dreta després de barallar-se amb un dels responsables de material de la franquícia californiana, segons ha informat la cadena de televisió nord-americana ESPN. El jugador va colpejar dues vegades la cara del membre del personal encarregat de material en un sopar a Toronto després que els Clippers perdessin contra els Raptors. Els dos implicats van ser enviats immediatament a Los Angeles.

Griffin s'estarà entre quatre i sis setmanes de baixa per culpa d'una fractura en un os de la mà dreta i no podrà disputar l'All-Star. L'aler pivot ja s'havia perdut els últims partits dels Clippers per culpa d'uns problemes físics als quàdriceps, però el club havia informat que tornaria a entrar en la dinàmica de l'equip durant aquesta mateixa setmana. La franquícia de Los Angeles ha guanyat 11 dels 14 partits que ha jugat durant l'absència de Griffin.

L'aler-pivot ha demanat perdó a les xarxes socials i ha reconegut que "em penedeixo de la manera com vaig reaccionar amb una persona que m'importa. Vull demanar perdó a l'organització dels Clippers, als meus companys i als aficionats". Per la seva banda, el propietari de la franquícia californiana, Steve Ballmer, i el seu entrenador, Doc Rivers, han assegurat en un comunicat oficial del club que "aquesta conducta no representa el que som com a equip. Estem investigant l'incident amb ajuda de l'NBA i quan tinguem les conclusions decidirem quines acciones prendrem."

 

 

Anar al contingut