Una persona amb un mòbil a la mà (Adrianna Calvo/Pexels)
Una persona amb un mòbil a la mà (Adrianna Calvo/Pexels)

Bizum, nova opció de pagament d'impostos de l'Agència Tributària de Catalunya

Es podran pagar si no superen els 150 euros

TEMA:
Hisenda catalana

L'Agència Tributària de Catalunya (ATC) permet des d'aquest dilluns pagar impostos amb la plataforma Bizum. Segons ha informat en un comunicat, els contribuents podran fer pagaments de fins a 150 euros.

La mesura beneficiarà al voltant de dos milions de persones i repercutirà principalment en l'impost sobre les emissions de diòxid de carboni.

A banda de Bizum, l'ATC continua oferint el pagament a través de la seva seu electrònica, a través del telèfon 012, mitjançant les oficines de Correus o a partir d'entitats financeres col·laboradores amb l'administració.


Com fer-ho

Per poder fer pagaments a través de la plataforma, el contribuent ha de seleccionar l'opció "Bizum" després d'haver introduït les dades corresponents a la seu electrònica de l'Agència. Seguidament, el sistema demanarà un número de telèfon a l'usuari.

Si aquest número està donat d'alta a una de les entitats financeres que ofereixen el servei de Bizum comerços, el pagament es podrà efectuar. Un cop feta la transferència, es generarà un justificant que es podrà obtenir a la mateixa seu electrònica de l'ATC de forma immediata.

Segons l'Agència, la protecció de les dades dels usuaris està garantida, ja que el número de telèfon que es demana serveis només per pagar amb Bizum.

 

ARXIVAT A:
Hisenda catalana
Anar al contingut