La pel·lícula "Bird Box", protagonitzada per Sandra Bullock
La pel·lícula "Bird Box", protagonitzada per Sandra Bullock

#BirdBoxChallenge: el nou i perillós repte viral basat en la pel·lícula de Netflix

Alguns usuaris imiten la protagonista del film, Sandra Bullock, que viu amb els ulls embenats per evitar ser posseïda

Actualitzat

És la pel·lícula de Netflix més vista una setmana després de l'estrena, amb més de 40 milions de visualitzacions, però també suposa l'inici d'un repte molt perillós que ja s'ha viralitzat a les xarxes socials.

La protagonista de "Bird Box" (traduïda com a "A ciegas") és la mare de dos fills que viu en un món apocalíptic. El personatge, interpretat per Sandra Bullock, sobreviu amb els ulls tapats per evitar ser posseïda per una força sobrenatural que li provocaria el suïcidi.

Arran de la pel·lícula ha sorgit el repte #BirdBoxChallenge, que vol imitar els passos de Bullock conduint, caminant o fent altres accions a l'espai públic.

 

 

 

 

Tant Netflix com la productora de la pel·lícula han demanat als usuaris que deixin de pujar vídeos fent tasques quotidianes amb els ulls embenats, imitant alguns dels personatges del film.

A Catalunya, els Mossos d'Esquadra també han avisat del perill que suposa unir-se a aquest repte:

 

 

De moment, però, el repte no ha provocat cap mort, tot i que diverses persones han resultat ferides després de xocar contra parets mentre ho gravaven per pujar-ho a les xarxes socials.

ARXIVAT A:
Xarxes socials Viral
Anar al contingut