Beyonce en el concert a Barcelona
Beyoncé recorrerà tot Europa fins a finals de juny (CCMA)

Beyoncé enlluerna Barcelona en l'únic concert a l'Estat del Renaissance World Tour

La gran diva de l'R&B i el pop ha convertit l'Estadi Olímpic en una gran pista de música disco i house dels anys noranta

RedaccióActualitzat

"Barcelona, I love you. De debò teniu aquest amor i energia? Farem una gran festa. Gràcies per la vostra lleialtat". Així ha arrencat Beyoncé el concert aquest dijous a la nit a l'Estadi Olímpic, l'única parada a l'Estat del Renaissance World Tour.

Ha engegat amb la balada "Dangerously in love" i s'ha sorprès de l'energia de la gent, 53.000 fans enfervorits, que han hagut d'esperar mitja hora abans de veure-la a l'escenari. Al davant, tres hores de concert. "Sento que farem el millor xou", ha afirmat.

La gran diva de l'R&B i el pop ha instal·lat un immens escenari amb pantalla gegant i aires futuristes dominat pels platejats i una gran passarel·la circular que envoltava els fans més afortunats, gent arribada de tot el món amb abundància de brillantina i barrets.

Amb totes les entrades exhaurides, l'artista ha fet parada a la capital catalana amb el seu setè àlbum d'estudi sota el braç, "Renaissance", on d'alguna manera es reinventa, reneix i homenatja la música disco i el house dels anys noranta. I també la cultura negra i la comunitat queer, molt presents a l'estadi.

El repertori de Beyoncé ha inclòs més de 30 cançons, amb èxits com "Plastic off the sofa", "Cozy", "Break my soul", "Flaws and all", "Crazy in love" o "Love on top". Ha acabat per l'aire dalt d'un cavall.


El moment més celebrat de les gairebé 3 hores de concert ha estat quan ha cantat la seva mítica "Crazy in love".

Al final del concert, alguns fans han vist a Beyoncé repartint tovalloles.


La gira va començar amb un concert de tres hores al Friends Arena d'Estocolm el 10 de maig després de cinc anys allunyada dels escenaris. En total seran 56 parades arreu d'Europa fins a finals de mes. Del juliol al setembre continuarà per l'Amèrica del Nord.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut