Barcelona

Beyoncé conquereix l'Estadi Olímpic amb un espectacle ple de grandiositat visual i ambició

La diva nord-americana va oferir un espectacle ple de grandiositat visual i ambició i on va mostrar la seva gran qualitat interpretativa

RedaccióActualitzat

Milers de seguidors entusiasmats han vibrat amb el concert de Beyoncé l'Estadi Olímpic de Montjuïc, a Barcelona. La diva nord-americana, que en alguns moments ha fet d'un discurs feminista, contra la violència racial i reivindicatiu, ha repassat les cançons de tota la seva carrera amb un espectacle amb un gran muntatge escènic ple de grandiositat visual i ambició, i on la cantant va mostrar la seva gran qualitat interpretativa.

La cantant nord-americana ha presentat el seu nou disc "Lemonade", dins de la gira "The Formation World Tour", amb un espectacle amb focs artificials, efectes especials, confeti i fins i tot una piscina al centre de l'estadi. Al llarg del concert, ha anat desgranant els temes del seu últim disc amb els seus hits com "Crazy in love", "Drunk in love" i "Naughty girl" per al gaudi del públic.

Acompanyada de 15 ballarines, Beyoncé ha reivindicat els seus trets negres, i ha fet una crida a les armes a totes les dones joves, afroamericanes i indignades.

L'himne de venjança "Sorry" ha donat pas a "Irreplaceable" cantada a cappella en castellà, un gest còmplice amb un públic entregat en el seu únic xou a tot l'Estat.

Beyoncé ha enlluernat els 46.000 fidels que han assistit a l'Estadi Olímpic, un rècord de públic de la cantant a Espanya, segons Live Nation.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut