Tenis

Beto Martín jugarà la segona ronda de Roland Garros

Beto Martín jugarà la segona ronda de Roland Garros. El català s'ha beneficiat de l'abandonament del nord-americà Andy Roddick, cinquè favorit, que no ha pogut acabar el partit per problemes al turmell esquerre. Roddick ha abandonat la pista quan s'havia disputat una hora i 41 minuts de partit (6-4, 7-5, 1-0). També jugaran la segona ronda Óscar Hernández, que ha superat el francès Gilles Simon (6-4, 6-2 i 6-3) i Fernando Verdasco, que ha eliminat l'argentí Juan Ignacio Chela per 6-1, 6-3, 6-7 (6) i 6-4. David Ferrer ha guanyat Guillermo García López, per 7-5, 6-1 i 6-0.

Beto Martín s'ha classificat per a la segona ronda de Roland Garros després de l'abandonament del nord-americà Andy Roddick, cinquè favorit, amb problemes al turmell esquerre, quan s'havia disputat una hora i 41 minuts de partit (6-4, 7-5, 1-0). Roddick ha cridat les assistències i ha sol·licitat que li canviessin l'embenat del turmell, però el doctor li ha dit que per fer-ho havia d'esperar que acabés el set. Després de pensar-s'ho uns minuts, el nord-americà ha decidit retirar-se, cosa que ja li va succeir en una ocasió en el Grand Slam de París, el 2001, en la seva primera participació.

Martín arriba a la segona ronda de París per tercera vegada en la seva carrera, encara que mai ha superat aquesta fase en les vuit ocasions en què ha participat. El pròxim rival del barceloní serà l'alemany Dieter Kindlmann, un jugador procedent de la fase prèvia que va derrotar el romanès Razvan Sabau per 6-3, 6-2, 6-2.

També han aconseguit passar ronda Óscar Hernández, que ha superat el francès Gilles Simon per 6-4, 6-2 i 6-3. El mateix camí ha seguit Fernando Verdasco, que ha eliminat l'argentí Juan Ignacio Chela per 6-1, 6-3, 6-7 (6) i 6-4. Menys sort han tingut Albert Portas i Fernando Vicente, que han caigut de seguida.

En el quadre femení, destaca la victòria d'Anabel Medina, que ha guanyat Victoria Azarenka per 0-6, 6-3 i 9-7, i la derrota de María Antonia Sánchez Lorenzo, que ha perdut contra la búlgara Tsvetana Pironkova per 6-3 i 6-2.