Betis, Deportivo, Cadis i València es classifiquen per als quarts de final de la Copa del Rei

Betis, Deportivo, Cadis i València han aconseguit la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei. El Betis n'ha tingut prou amb un empat a zero contra el Celta i el vigent campió ha fet bo l'empat a un de l'anada per passar ronda. El Dépor ha perdut (2-1) en la seva visita al Sadar, però l'Osasuna no ha pogut capgirar l'eliminatòria, que els gallecs tenien ben encarrilada amb un 3-0. El derbi andalús entre el Sevilla i el Cadis ha acabat sense gols i el 3-2 del partit d'anada ha classificat el Cadis per als quarts de final després de setze anys. El València també ha guanyat el Vila-real en el partit de tornada (1-0).

Betis, 0 - Celta, 0 El vigent campió de la Copa del Rei s'ha classificat per als quarts de final sense guanyar cap dels dos partits de vuitens. És més, el Betis no ha marcat cap gol en els vuitens de final. El gol en pròpia porta de Lequi en el partit d'anada ha donat la classificació als andalusos, ja que aquest dijous a la nit el partit s'ha acabat amb empat a zero. Osasuna, 2 - Deportivo, 1 De poc ha servit la victòria de l'Osasuna en el partit de tornada dels vuitens de final. El Dépor, que va guanyar a Riazor per 3-0, no ha patit gaire per passar als quarts de final. De fet, Víctor ha avançat els gallecs en el minut 57. L'Osasuna, amb un gol de Muñoz, ha igualat el matx en el minut 80 i Romeo, en el 95, ha fer pujar el 2-1 definitiu. Sevilla, 0 - Cadis, 0 El derbi andalús ha acabat amb empat. El Sevilla ha disposat de bones ocasions per igualar l'eliminatòria, però el Cadis s'ha defensat a la perfecció i ha aconseguit la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei. Feia setze anys que el Cadis no passava dels vuitens. El 3-2 del partit d'anada els ha donat el pas a quarts. València, 1 - Vila-real, 0 El derbi del País Valencià ha acabat amb victòria dels de Quique Sánchez Flores. El València, que ja tenia un peu i mig als quarts de final després d'haver guanyat l'equip de la Plana a domicili (0-2), ha segellat la classificació guanyant-los a Mestalla amb gol de Miguel en el partit de tornada. Atlètic de Madrid, 0 - Saragossa, 1 L'Atlètic de Madrid i el Saragossa han jugat el partit d'anada dels vuitens de final que van haver d'ajornar la setmana passada per gastroenteritis dels jugadors de l'equip matalasser. Ewerthon, en el minut 57, ha marcat l'únic gol del partit. Una victòria del Saragossa que deixa Carlos Bianchi en una situació crítica, més qüestionat que mai. El pròxim partit de Lliga, contra el Betis, pot ser clau per al futur de l'argentí.