Turistes visiten el pont medieval de Besalú (Garrotxa)
Turistes visiten el pont medieval de Besalú (Garrotxa)
Besalú

Besalú serà un dels escenaris de la tercera temporada de la sèrie "Westworld"

La plataforma HBO ha tornat a triar un escenari gironí per a una de les seves sèries, després de l'èxit de "Jocs de trons"

RedaccióActualitzat

Besalú serà un dels escenaris de la nova temporada de la sèrie "Westworld", de la plataforma nord-americana HBO. Els rodatges començaran el 22 de maig i durant com a mínim tres dies els comerços del casc antic hauran de tancar. La productora ha arribat a un acord amb els comerciants per compensar les pèrdues de les jornades.

Aquest dimecres la productora ha fet un càsting a l'Hotel Melià de Girona per trobar un centenar de figurants amb trets nòrdics perquè han de representar soldats o policies alemanys.

A banda del rodatge a Besalú, la tercera temporada de "Westworld" també gravarà algunes escenes al País Valencià durant el 20 i el 21 de maig.

 

HBO ha triat Besalú i un centenar d'extres a Girona

 

Girona, plató escollit

En aquest 2019, HBO ja ha utilitzat un municipi de Girona com a escenari per a una altra de les seves sèries. La setmana passada es va gravar "Foodie lover", de la directora Isabel Coixet, a la Jonquera, a l'Alt Empordà.

El 2015, Girona va acollir el rodatge de la sisena temporada de "Joc de trons", que va mobilitzar durant més d'una setmana la capital gironina.

 

Anthony Hopkins és un dels protagonistes de la sèrie "Westworld"

 

Una sèrie de ciència-ficció

"Westworld" és una sèrie de ciència-ficció basada en la pel·lícula homònima del 1973 i planteja el dilema sobre el paper dels robots, que funcionen de forma autònoma, dins la societat.

Alguns dels protagonistes més famosos són Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris i Jeffrey Wright.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut