Berlusconi, en una imatge d'arxiu
Berlusconi, en una imatge d'arxiu
Roma

Berlusconi va pagar 280.000 euros per comprar 13 cotxes a les noies que haurien anat a a les seves festes

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, va pagar 280.000 euros per comprar com a mínim 13 cotxes per a les noies que haurien participat a les seves festes, segons la Fiscalia de Milà. D'entre els vehicles comprats, hi ha sis Mini, cinc Mercedes Samrt Fortwo, un cabriolet Volkswagen New Beatle... Alguns els hauria comprat directament Berlusconi i altres ho hauria fet a través dels diners del seu comptable.

Actualitzat
La documentació, que avui publica el diari "Corriere della Sera", apunta que dos dels vehicles els va comprar directament Berlusconi a través d'un compte a càrrec del banc Monte dei Paschi. Altres cotxes, en canvi, es van adquirir mitjançant diners del comptable d'Il Cavaliere. També s'atribueix al primer ministre el pagament d'altres vehicles que les noies van adquirir pagant en efectiu.

La jove epicentre del cas, la marroquina Kharima el-Mahroug, més coneguda com Ruby, ja va declarar davant del jutge que Berlusconi li havia promés un Audi 8 que li va comprar poc després. El Tribunal de Milà jutjarà Berlusconi el pròxim 6 d'abril per prostitució de menors i abús de poder.
Anar al contingut