Berlusconi a la sortida de l'hospital després d'11 dies ingressat (Reuters/Flavio Lo Scalzo)
Milà

Berlusconi surt de l'hospital després de superar la Covid

Ingressat fa 11 dies com a malalt de risc per la seva edat, farà 84 anys, i per malalties prèvies, ha superat una infecció pulmonar

Actualitzat

L'excap de govern italià Silvio Berlusconi ha abandonat l'hospital després de passar-hi 11 dies ingressat per una infecció pulmonar a causa de la Covid.

Berlusconi va ingressar a l'hospital de San Raffaele de Milà el 3 de setembre passat, amb una pneumònia bilateral després d'encomanar-se de la Covid-19. La salut de l'exmandatari va passar per una "situació delicada", que ha superat positivament.

Aquest dilluns ha rebut l'alta de l'hospital d'on ha sortit pel seu propi peu i impecablement arreglat. A la porta, ha dit, amb la veu una mica rovellada, que ha estat "la prova més perillosa de la meva vida".

"Ha estat la prova més difícil, però gràcies al cel i als metges del San Raffaele, he superat aquesta prova, potser la més perillosa de la meva vida."

"Puc dir amb satisfacció que aquest cop també me n'he lliurat."

El dia 2 de setembre va donar positiu de Covid 19 i l'endemà va ingressar a l'hospital. "Il cavaliere", que farà 84 anys el 29 de setembre, ha estat tractat com a pacient de risc per la seva edat i per les patologies que arrossega, i com una intervenció a cor obert.

Tres dels seus fills i la seva actual parella també van donar positiu de coronavirus els dies següents.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Itàlia
Anar al contingut