Roma

Berlusconi envia 500 militars a Nàpols per lluitar contra la Camorra

Itàlia utilitza un altre cop l'exèrcit per posar ordre. El Consell de Ministres del govern de Silvio Berlusconi ha aprovat aquest dimarts enviar 500 militars a Nàpols per lluitar contra la Camorra. L'executiu ha adoptat aquesta mesura arran del sanguinari episodi de violència que hi va haver la setmana passada a la província de Caserta, on set persones van morir a trets.

Actualitzat

El Ministre de l'Interior, Roberto Maroni, ha explicat que els militars actuaran a les zones on es detecti més control del territori per part de la Camorra a causa de "l'evident emergència criminal".

El mig miler de soldats s'afegiran als 400 policies que el govern ja va desplegar a Caserta immediatament després de la matança.

El govern de Silvio Berlusconi ja ha fet servir l'exèrcit més d'una vegada per imposar l'ordre al país. Una, per la crisi de les escombraries a Nàpols, i l'altra, per incrementar la seguretat ciutadana als carrers de les principals ciutats italianes l'agost passat amb la presència de 3.000 militars. 

Anar al contingut