Futbol

Benzema, imputat per presumpta participació en un cas de xantatge

El davanter del Reial Madrid queda sota control judicial pel cas d'extorsió al seu company de la selecció francesa Mathieu Valbuena. La pena de presó per aquests casos pot anar fins als cinc anys

Actualitzat

Karim Benzema ha estat imputat en el cas d'extorsió a Mathieu Valbuena, segons ha informat la Fiscalia de Versalles. El davanter del Reial Madrid està sota control judicial i la seva imputació és per "temptativa de xantatge i participació en una associació de malfactors per preparar un delicte". Aquest delicte pot ser castigat amb cinc anys de presó.

En la seva declaració davant del jutge instructor, Benzema hauria admès la seva participació en el cas amb la motivació d'ajudar Valbuena, segons apunten alguns mitjans francesos, tot i que l'advocat del jugador, Sylvain Cormier ha desmentit aquest extrem. "Benzema proclama la seva innocència, és amic de Valbuena i ha sigut víctima del mateix cas. No ha participat en cap xantatge. Demostrarà la seva bona fe i espero que ho faci al més aviat possible", ha assenyalat Cormier.

Mathieu Valbuena va denunciar al mes de juny que algú li demanava 150.000 euros a canvi de no difondre un vídeo de contingut eròtic on hi apareixia ell. D'acord amb les investigacions de la policia francesa, un dels responsables de l'extorsió seria un amic de Benzema. El nom del madridista hauria aparegut diverses vegades en les escoltes telefòniques que va establir la policia per investigar el cas.

Entrenament a Valdebebas i reunió amb Florentino

El jugador francès ha passat la nit a la comissaria de París, on ha estat declarant sobre el suposat xantatge al seu company de selecció Valbuena. Benzema ha estat imputat pel jutge i ha sortit en llibertat amb càrrecs. El davanter del Reial Madrid s'ha perdut l'entrenament del matí, però Rafa Benítez l'ha fet entrenar-se en solitari a la tarda a la Ciutat Esportiva de Valdebebas. Després de la sessió, Benzema s'ha reunit amb Florentino Pérez per posar-lo al dia d'aquest cas, que no és el primer incident que té amb la justícia. Preocupació en el Madrid, i també a França.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut