Cartell per a la inauguració de la discoteca Phant de Cornellà
Cartell per a la inauguració de la discoteca Phant de Cornellà
Cornellà de Llobregat

"Benvinguts a La Manada", polèmica pel reclam d'una discoteca de Cornellà

RedaccióActualitzat

Polèmica per un cartell publicitari d'una discoteca de Cornellà de Llobregat. Entre els anuncis de promoció de l'obertura, del seu compte d'Instagram, la sala Phant, l'antiga sala Okey, publicava la imatge d'una dona que pretenia ser provocativa i un pal a la boca amb un missatge on es podia llegir: "La Paula també us espera dissabte per a la inauguració. Benvinguts a La Manada", seguit d'una emoticona de tres elefants, animal que dona nom a la discoteca.

La Manada és el sobrenom que utilitzaven els acusats de violar en grup una noia a la festa dels Sanfermines del 2016.

 

 

 

Per això, l'anunci ha estat força criticat i la discoteca ha reaccionat esborrant el controvertit missatge de la publicació original i n'ha publicat un altre traient la referència a La Manada amb el missatge "La Paula també us espera dissabte per a la inaguració" acompanyat de les icones dels tres elefants.

 

 

Les xarxes ja han començat a bullir pel cartell considerat masclista.

"El nom de Phant és l'abreviatura d'"Elephant", un animal que per les seves característiques de noblesa i treball en equip ens va inspirar. Crear un espai de camaraderia, en el sentit més innocent de la paraula, és l'objectiu de la nostra campanya."

 

Desde la Dirección de Phant Cornellá quisiéramos tener la oportunidad de explicar a nuestros seguidores la campaña de lanzamiento de Phant, con motivo de algunos comentarios que han aparecido al respecto. Nuestra visión es crear un espacio lúdico y de sana diversión donde compartir buenos momentos junto a nuestros clientes. El nombre de Phant es la abreviatura de "Elephant",un animal que por sus características de nobleza y trabajo en equipo nos inspiró. Crear un espacio de camaradería, en el sentido más inocente de la palabra, es el objetivo de nuestra campaña. La interpretación en cualquier otro sentido ni siquiera pasó por nuestras mentes al desarrollar la campaña. Aún así quisiéramos disculparnos si ha dado pie a otra interpretación e invitaros a ser parte de "nuestro grupo" de Phants!

A post shared by PHANT OFFICIAL (@phantofficialbcn) on

ARXIVAT A:
La ManadaMasclisme
Anar al contingut