Belmonte ha fet el quart millor temps de la seva sèrie. (Foto: EFE)
Natació

Belmonte es classifica per a la final dels 1.500 metres, i Villaécija, eliminada

La badalonina Mireia Belmonte s'ha classificat amb el quart millor registre per a la final dels 1.500 metres, després de quedar segona en la seva sèrie. En canvi Érika Villaécija n'ha quedat fora. El sabadellenc Aschwin Wildeboer també ha quedat eliminat dels 100 metres esquena, en ser sisè de la seva sèrie.

Actualitzat
La badalonina Mireia Belmonte s'ha classificat amb el quart millor registre per a la final dels 1.500 metres dels Mundials de Barcelona, després de quedar segona en la seva sèrie amb un temps de 16 minuts i 31 centèsimes. En canvi Érika Villaécija, que ha nedat en la mateixa sèrie que Belmonte, ha entrat en la cinquena posició, amb un temps de 16 minuts 25 segons i 7 centèsimes, i ha quedat fora de la final.

El sabadellenc Aschwin Wildeboer ha quedat eliminat dels 100 metres esquena. Wildeboer ha quedat el sisè de la seva sèrie, amb un temps de 54 segons i 75 centèsimes, que no li han servit per classificar-se per a les semifinals per escassament 3 centèsimes. Ha marcat el 17è millor temps. Sí que s'han classificat per a la mateixa prova dels 100 esquena, però en la categoria femenina, Duane da Rocha, nacionalitzada espanyola d'origen brasiler, i la valenciana Mercedes Peris, amb el dotzè i catorzè millor temps respectivament.

També ha aconseguit classificar-se per a les semifinals, en aquest cas dels 100 metres braça femenins, la barcelonina Marina Garcia, amb el setè millor temps.

En els 200 metres lliures masculins, el granadí Víctor Manuel Martín ha estat el segon de la seva sèrie, però no li ha servit per classificar-se per a les semifinals.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut