Belmonte ja suma quatre medalles als Europeus de Berlín. (Foto: Reuters)
Belmonte ja suma quatre medalles als Europeus de Berlín. (Foto: Reuters)
Natació

Belmonte debuta a la Copa del Món, a Qatar, amb una victòria en la final dels 800 metres lliures

Mireia Belmonte ha debutat aquest dimecres a la Copa del Món, a Qatar, i amb victòria. La nedadora badalonina s'ha imposat en la prova dels 800 metres lliures amb un temps de 8.14.99. Ha superat Julia Hassler, de Liechtenstein i l'hongaresa Katinka Hosszu. Belmonte també ha nedat la final dels 200 estils però ha acabat quarta en una prova on Hosszu ha batut el rècord mundial

Actualitzat

Mireia Belmonte ha debutat aquest dimecres a la Copa del Món, a Qatar, i amb victòria. La nedadora badalonina s'ha imposat en la prova dels 800 metres lliures amb un temps de 8.14.99 i ha superat Julia Hassler, de Liechtenstein, i l'hongaresa Katinka Hosszu.

Poc després, Belmonte també ha disputat la final dels 200 metres estils, que ha guanyat l'hongaresa Katinka Hosszu amb un nou rècord del món (2.02.61). Belmonte ha acabat quarta, amb un temps de 2.10.85. La plata ha estat per a la nord-americana Vaitlin Leverenz (2.07.11) i el bronze se l'ha emportat l'austríaca Lisa Zaiser (2.08.32).

Belmonte participa en aquesta prova de Doha després d'haver guanyat sis medalles als Europeus de Berlín i sense haver pogut descansar entre les dues competicions.

Anar al contingut