Barcelona

Belle and Sebastian, Massive Attack i Daft Punk obren a Barcelona el Summercase

Aquesta temporada Barcelona ha estat un dels escenaris musicals més importants d'Europa. Ara s'hi ha sumat una nova cita de música "indie", de pop-rock alternatiu, que es va inaugurar divendres al Parc del Fòrum. El nou festival, el Summercase, es fa simultàniament a Barcelona i a Madrid. Hi toquen més de cinquanta formacions internacionals amb reclams tan importants com New Order, The Chemical Brothers i Belle and Sebastian. És una aposta nova i arriscada, que comporta un gran desplegament organitzatiu.

Actualitzat

Ja ha arrencat a Barcelona el festival Summercase. Els encarregats d'obrir el foc han estat els escocesos Belle and Sebastian, amb ritmes pop. Els han seguit els Daft Punk, popular grup de música electrònica, i els Massive Attack, pioners del trip-hop. Els grups forans, però, han compartit escenari amb artistes d'aquí, com el cantant Álex Torío.

El festival ha nascut a Barcelona, però es fa de manera simultània aquest cap de setmana a Barcelona i a Madrid. D'aquesta manera el grup que va actuar divendres a Barcelona ho va fer dissabte a Madrid i viceversa. Així, ahir van actuar a Barcelona grups que ja ho van fer divendres a Madrid, com The Chemical Brothers o New Order.

L'extens espai del Fòrum serveix per ubicar-hi, novament, un gran festival, que té quatre grans escenaris.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut