Motor

Belén García triomfa al Circuit de Barcelona-Catalunya

La pilot de l'Ametlla del Vallès guanya l'F4 Spanish Championship

Actualitzat

Belén García és la nova campiona de l'F4 Spanish Championship, un campionat organitzat per la Federació Internacional d'Automobilisme –FIA- que ha celebrat aquest cap de setmana l'última prova puntuable al Circuit de Barcelona-Catalunya.

La pilot de l'Ametlla del Vallès arribava amb un bon marge de punts respecte de les seves rivals en la lluita pel títol, però ha tingut un cap de setmana molt complicat, amb dificultats per posar el cotxe a punt i agafar ritme. La mala sort de divendres en la qualificació va continuar ahir en la primera cursa, on una topada la va relegar a la penúltima posició. Amb aquest panorama, necessitava, com a mínim, sumar un punt en les curses de diumenge. I així ha estat; per poc, però ho ha aconseguit: Belén Garcia ha acabat guanyant el campionat amb 37 punts, un més que la seva principal perseguidora, la valenciana Nerea Martí.

En l'any del seu debut, la pilot catalana, que combina les curses de monoplaces amb la pràctica de l'atletisme i els estudis d'enginyeria telemàtica, ha aconseguit el títol. La seva progressió fa que els especialistes vegin en ella una futura pilot de la màxima categoria de l'automobilisme.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut