Dues de les parelles classificades per a semifinals (EFE)
Padel

Belasteguín i Lima es classifiquen per a les semifinals del World Padel Tour de Barcelona

Ja estan configurats els quadres de semifinals del World Padel Tour que se celebra aquest cap de setmana al RC de Polo de Barcelona. En dones, les favorites han aconseguit passar a semifinals

Actualitzat

La parella formada per l'argentí Fernando Belasteguín i el brasiler Pablo Lima, líders de la classificació mundial, han aconseguit passar a semifinals de l'Estrella Damm Barcelona Màsters de Pàdel després de derrotar els argentins Agustín Gómez Silingo i Maxi Gabriel per 7-5 i 6-3.

Belasteguín i Lima, que s'han mostrat molt contundents a la pista després d'un primer set molt igualat, s'enfrontaran aquest dissabte (12.00 hores) en la primera semifinal als argentins Maximiliano Sánchez i Matías Díaz, que han superat el duo hispanoargentí format per Alejandro Galán i Juan Cruz Belluati per 2-6, 6-3 i 6-4.

També han accedit a les semifinals els números 2 del rànquing, l'espanyol Paquito Navarro i l'argentí Sanyo Gutiérrez, guanyadors de dos dels tres tornejos disputats fins a la data i que han superat amb remuntada als argentins Gonzalo Díaz i Luciano Capra, per 4-6, 6-3 i 6-3. Els rivals de Paquito i Sanyo seran els argentins Franco Stupaczuk i Cristian Gutiérrez, que en l'últim encreuament de quarts van superar l'espanyol Matías Marina Artuso i l'argentí Miguel Lamperti per un doble 6-3.

Les favorites arriben a semifinals

Les primeres caps de sèrie, Marta Marrero i Alejandra Salazar, es van imposar amb més facilitat de la prevista a Marta Ortega / Ariana Sánchez per 6-3 i 6-0, en un partit en què les principals favorites van demostrar la seva solvència. En semifinals les esperen les quartes caps de sèrie, Gemma Triay i Lucía Sanz, que en un partit més disputat es van imposar a l'argentina Cecilia Reiter i l'espanyola Carolina Navarro (5) per 6-3 i 7-6.

Per la part alta del quadre, María José S. Alayeto i María Pilar S. Alayeto, segones favorites, van guanyar amb més problemes dels previstos Alba Galán / María Carmen Villalba. Les bessones van cedir la primera mànega per 6-3, van equilibrar el partit emportant-se el set per 6-4 i ja no van tenir problemes en la mànega decisiva (6-0). Ara es trobaran en la penúltima ronda amb Catalina Tenorio / Victòria Iglesias.

L'argentina Tenorio i l'espanyola Iglesias es van classificar després de derrotar en dues mànegues les espanyoles Elisabet Amatriaín i Patricia Llaguno per 7-6 i 6-2.

 

Anar al contingut