Bebe Rexha denuncia que no li deixen vestits pels Grammy per tenir una talla massa gran
Bebe Rexha denuncia que no li deixen vestits pels Grammy per tenir una talla massa gran

Bebe Rexha denuncia que no li deixen vestits per als Grammy per tenir una talla "massa gran"

La cantant explica en un vídeo que alguns dissenyadors no li cedeixen vestits de la talla 40 per ser "massa gran" i els respon amb contundència

RedaccióActualitzat

La cantant Bebe Rexha, nominada a dos premis Grammy per primera vegada, ha denunciat a les xarxes socials que alguns dissenyadors han rebutjat cedir-li vestits per a la gala del 10 de febrer perquè és "massa gran". Explica que tenir una talla 8 (equivalent a una talla 40) és un problema per a l'alta costura, acostumada a treballar amb models de passarel·la que no passen de la 36.

Així ho denuncia ella mateixa en aquest vídeo que ha publicat a les xarxes socials i que ha obtingut milers de "likes" i visionats:

"He aconseguit que em nominin al Grammy, i és el millor que m'ha passat."

Però de seguida explica com de difícil li està resultant trobar vestit per a la cerimònia del Grammy que se celebrarà a Los Angeles:

"El meu equip va contactar amb alguns dissenyadors i molts d'ells no volen vestir-me perquè soc massa gran. Literalment, diuen ‘molt gran'".


"El meu cul de talla 40 seguirà anant als Grammy"

Davant la negativa d'alguns dissenyadors de cedir-li els seus vestits, Rexha respon amb contundència:

"Si una talla 38 o 40 és massa gran, aleshores no vull portar el vostre puto vestit. Esteu dient a totes les dones del món que tenen talla 40 o més que no són boniques i no poden portar els vostres vestits. A tothom que diu que soc molt gran: no vull portar els vostres putos vestits."

La cantant explica que podria acceptar que algú no la vulgui vestir perquè no li agrada la seva música o el seu estil, però que no accepta que sigui per la seva talla.


#LOVEYOURBODY

En el text que acompanya el vídeo de denúncia, Rexha anima les dones estimar els seus cossos en comptes de fer que les nenes i les dones se sentin menys atractives per la seva talla: "Som guapes amb qualsevol talla! Petita o gran!". L'etiqueta #LOVEYOURBODY s'ha popularitzat amb centenars de missatges que li donen suport i que reivindiquen estimar-se el cos, sigui de la talla que sigui.

Entre els comentaris de suport, destaca el de l'actriu i cantant Demi Lovato: "Aquest sí que és un discurs poderós" M'encanta i t'agraeixo que utilitzis la teva veu per denunciar aquestes injustícies."

Estilistes i dissenyadors de renom també han deixat comentaris al seu post d'Instagram oferint-li els seus vestits. És el cas d'August Getty, que respon al seu missatge dient: "Ets preciosa! Totes les dones de totes les talles ho són. Fes-me saber quan vols que comenci a dibuixar." Stella Nolasco, que va vestir Beyoncé i Eva Longoria, també s'ha ofert voluntari per vestir-la: "M'encantaria vestir-te!", missatge que comparteix la també dissenyadora Tanya Taylor.

Fins i tot Christian Siriano, que ja va sortir en defensa de Leslie Jones i Megan Mullally quan cap dissenyador volia treballar amb elles, ha ofert voluntàriament els seus serveis a Rexha.

ARXIVAT A:
MúsicaModa
Anar al contingut