Barcelona

Batet diu que la victòria del PP es deu a la por d'un govern de Podem

RedaccióActualitzat

La cap de llista del PSC, Meritxell Batet, ha reconegut avui que els resultats obtinguts pels socialistes el 26-J tant a Catalunya com a l'Estat són dolents. En una intervenció durant el Consell Nacional del PSC, Batet ha dit que la victòria del PP es deu a la por d'un govern de Podem i considera que és una bona notícia que el partit d'Iglesias no hagi aconseguit superar el PSOE.

"Ha tingut èxit allò que des del Partit Popular ja es va veure o es va intuir fa molt de temps. La perspectiva que Podem sigui l'alternativa al PP assegura la victòria de la dreta. Acabar amb el bipartidisme té com a efecte la fractura de l'esquerra i això porta ineludiblement a perpetuar la dreta al govern."

La dirigent socialista ha lamentat que el partit de Mariano Rajoy surti reforçat d'aquestes segones eleccions generals i en més bones condicions per governar.

Meritxell Batet creu que els socialistes han de tornar a connectar amb els ciutadans per millorar resultats, però també s'ha desmarcat de Podem i de les seves propostes:

"És veritat que en moment de crisi, en moments d'incertesa, de por com els que estem vivint, la gent busca respostes simples i emocionals, cosa que nosaltres no oferim perquè sabem que aquestes respostes són equivocades. Nosaltres no estarem mai en el desfogament improductiu."

Batet ha tornar a retreure a la formació de Pablo Iglesias que no pactés amb el PSOE després dels comicis del 20 de desembre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut