La discoteca La Daurada del port de Vilanova i la Geltrú (Google Street View)

Batalla campal amb diversos ferits en una discoteca de Vilanova i la Geltrú

Va passar aquest diumenge al final d'un festival de música electrònica que va acabar una hora abans del previst, cosa que no va agradar a alguns clients

RedaccióActualitzat

La discoteca La Daurada de Vilanova i la Geltrú es va convertir en un camp de batalla aquest diumenge a la nit, amb un llançament massiu d'objectes a la pista.

A la discoteca, situada al port de la ciutat, s'hi celebrava el Sundown Day One Festival, i cap a la una de la matinada l'organització va decidir plegar, una hora abans del previst.


Gots cap amunt, cadires cap avall

Segons el relat d'alguns clients i també de la mateixa discoteca, això no hauria agradat als clients, alguns dels quals haurien llançat gots, copes i glaçons des de la pista central inferior a l'àrea tècnica, que és al pis superior.

Llavors persones que eren a la zona VIP, també al pis superior, van respondre llançant cadires i altres objectes cap a la pista.

El sarau va continuar amb una baralla a cops de puny al pis superior, i per tot plegat algunes persones van resultar ferides.

Tres ferits menys greus

El Servei d'Emergències Mèdiques hi va anar amb 3 ambulàncies i va atendre alguns ferits, a tres dels quals, ferits menys greus, els van portar a l'Hospital Sant Antoni Abat.

També hi van anar els Mossos d'Esquadra, que no van arribar a intervenir perquè ningú va posar cap denúncia i també perquè els fets es van produir a l'interior del local, on la seguretat era competència d'una empresa privada, i també perquè no hi va haver ferits greus.

El Sundown Day One Festival va ser una marató de 12 hores de música electrònica amb una desena de músics i discjockeys entre les 2 del migdia i les 2 de la matinada, i dies abans ja se n'havien venut totes les entrades.

 

Fa 5 mesos, La Daurada ja va ser notícia negativa per un apunyalament: en una baralla a la sortida de la discoteca un home va treure un ganivet i va apunyalar dos joves, un dels quals va haver de ser ingressat en estat greu a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

 

Anar al contingut