Bassa: "Desobediència hauria estat presentar-nos amb un programa i no complir-lo"

L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies afirma que "cap de les proves presentades que facin referència a una actuació meva delictiva han pogut ser comprovades"

RedaccióActualitzat

Dolors Bassa, exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, ha afirmat que arriben al final del judici "cansats i amb la vista posada en què passarà ara". I ha afegit que el judici "a vegades m'ha indignat, escandalitzat i, sobretot, entristit".

Bassa ha afirmat que "davant l'exposició dels arguments de la Fiscalia, estem davant d'un judici amb un fons polític". Però, malgrat això, ha continuat, "mantinc les meves conviccions més enllà de l'acta de diputada. Segueixo sent la mateixa. Soc innocent".

I ha afirmat això últim dient: "Soc innocent, i ho vull dir amb veu clara i alta: soc innocent, cap de les proves presentades que facin referència a una actuació meva delictiva han pogut ser comprovades."

L'exconsellera considera que "els advocats defensors han desmuntat les acusacions, que ara no tenen fonament". Sobre la desobediència ha dit que "no volia desobeir la demanda del 80% de la població que demanava votar. I això és el que hem fet, perquè així ha estat el mandat democràtic". Ha afirmat que "desobediència hauria estat presentar-nos amb un programa i no complir-lo".

Però ha dit de forma contundent que "no trobaran res, ni una paraula, que promogui la violència".

Ha afegit que "la nostra manera d'avançar era aconseguir negociar. Per tant, molt lluny del que alguns ens han acusat de posar en escac un ordre constitucional".

ARXIVAT A:
Judici procésDolors Bassa
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut